4fingers di nu sentral

So I am at 4fingers @ NU Sentral today and the place was awesome! and the food super duper awesome. 

nak datang 4fingers ni sangat sangat senang. naik ktm to kl sentral then turun jalan sikit naik escalator ke nu sentral pandang kiri terus jumpa 4fingers. 

 
tak sempat nak ambil gambar menu dia, sebab sis terlampau excited tapi korang boleh tengok kat google berlambak. so yah... 

lepas korang order kat kaunter, nanti dia bagi air and satu objek bulat ni hahaha. lebih kurang macam alarm la. ala macam restoran korea la kan. lepas bunyi je, korang kena gi ambil kat kaunter khas pick up. then dah boleh makan. 



jangan lupa ambil bucket ni sekali. untuk sampah sampah korang. hahahaha tulang tisu dah sebagainya. sepatutnya bucket tu ada plastik. tapi tah si fathaul muaz ni bernasib malang ambil yang tak berplastik. lepas makan macam biasala standard fastfood restoran korang kena kemas mangkuk mangkuk yang korang dah makan tadi di tempat yang di sediakan.


ni apa yang aku order tadi. cukupla sekadar rasa. 

BURGER; 
burger tu nama dia "B.F.F" . burger dia masam+manis. SEDAP. tambahan plak ayam dia tu tebal gilaaa. harga dia rm20.90. harga ni sekali fries and air

CHICKEN;
ayam rasa dia sama dengan burger. cuma ayam lagi pekat rasa dia. manis manis masam pedas. pedas k, ada 2 jenis ayam ni. iaitu garlic and hot. aku pilih mixed tapi aku tak sure dia mixed sos tu or ayam tu yang mixed macam 3 hot 3 garlic. harga sama and dapat fries and air juga

FRIES;
fries perisa kimchi. fries kimchi dia rasa masam masam, takda la rasa kimchi sangat. rasa macam serbuk uncle bob versi masam.
fries perisa seaweed plak. rasa seaweed la hahahaha tapi tak pekat sangat dan sedikit masin.


 nah total harga tadi. si fathaul muaz kata takdala mahal sangat biasa biasa. aku pun rasa macam tu. tapi nak makan hari hari tu idak laaa.


acah acah jap. aku kasi 8.5/10. hehehhe

APAA??! taknak try sebab takut gemuk???? jangan risau. SHAKLEEKAN ADAAA???


whatsapp and cakap bajet korang berapa! inshaAllah boleh tolong 😘

No comments:

Post a Comment